Despre noi

Fabrica noastra se afla in centrul Romaniei, judetul Alba, municipiul Blaj. Suntem un factor social important in zona fiind preocupati de prosperitatea zonei unde ne desfasuram activitatea oferind locuri de munca unui numar insemnat de angajati.

Principalele sortimente de placaj produse de STRATUSCOM BLAJ sunt:

  • placaj de fag pentru uz general de interior - in diverse formate si grosimi
  • placaj de fag pentru exterior
  • elemente mulate (sezuturi, spatare de scaune) la cererea clientilor

In sectia de productie beneficiem de personal bine instruit, profesionist, operatorii sunt sub stricta formare si coordonare a inginerilor de prelucrarea lemnului si a inginerilor chimisti. Acest lucru ne-a transformat de-a lungul timpului intr-un partener de incredere avand colaboratori fideli atat in Europa : Germania, Austria, Ungaria cat si in Asia si Orientul Mijlociu

La nivel de societate suntem certificati SR EN ISO 9001;2008, productia este certificata E1 sub stricta supraveghere a unui Laborator acreditat international . Pentru noi fabricarea produselor stratificate nu inseamna rutina ci gasirea de solutii permanente pentru clienti deoarece ne dorim dezvoltarea unei afaceri bazate pe incredere si beneficii reciproce

Certificari

Productia noastra se incadreaza, dupa emanatia formaldehidei libere, in clasa E1 de emisie.

Organizatia noastra este certificata in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008 cu domeniul de aplicare in productia si comert placaj si elemente mulate din furnir.

Obiectivul nostru este de a respecta cerintele clientilor oferindu-le produse de inalta calitate, imbunatatindu-ne constant gama de produse.

Certificare FSC ® C129980

Placaj de interior

Placaj de exterior

Elemente mulate